Hallintosihteerin nimike vaihtuu hallintopäällikköön? 

Alajärven kaupungintalo.
Arkistokuva: Suvi Hosionaho.
Alajärven kaupungintalo.
Arkistokuva: Suvi Hosionaho.
Alajärven kaupunginhallituksen päätöksiä 16. tammikuuta pidetystä kokouksesta.

ALAJÄRVEN kaupunginhallitus päätti esittää valtuustolle, että hallintosihteerin nimeke muutetaan hallintopäälliköksi kaupungin organisaatiomuutoksen aiheuttamien järjestelyiden vuoksi. Muutoksesta ei aiheudu lisäkustannuksia. Valtuusto päätti syyskuussa lakkauttaa hallintojohtajan viran. Viran tehtävät on jaettu kaupunginjohtajalle, hallintosihteerille, henkilöstöjohtajalle ja tekniselle johtajalle. 

Hallintosihteerin keskeiset tehtävät ovat johtaa hallintotoimialaa, huolehtia kaupunginhallituksen ja -valtuuston valmistelu- ja täytäntöönpanotehtävistä, toimia kaupungin johtoryhmän jäsenenä sekä kaupunginjohtajan sijaisena. Hallintosihteerin tehtävä ja asema organisaatiossa on poikkeava muista sihteerin tehtävänkuvista ja hänen nimikettään tulee tämän vuoksi tarkastella. 

KAUPUNGINVALTUUSTOLLE esitetään myös, että kaupunki ostaa noin 3,2045 hehtaarin suuruisen määräalan Peltola-nimisestä tilasta 46 195 euron kauppahinnalla. Määräala sijaitsee Lapuantien eteläpuolella rajoittuen kaupungin omistamiin maa-alueisiin niin kutsutun yhdyskäytävän alueella, jonne suunnitellaan raskaan liikenteen reittiä valtatieltä teollisuusalueelle, ja osittain asemakaavoitettuun alueeseen kaupunginportin alueella Kankurintien päässä. Alue on tulevaisuuden rakentamistarkoituksiin soveltuvaa maata  

KOLMEN urheilijan kanssa solmittiin yhteistyösopimukset. Ralliautoilija Ville Hautamäen kanssa solmittu sopimus on arvoltaan 2 500 euroa plus arvonlisävero. Yhteistyösopimus takaa Alajärven kaupungin logonäkyvyyden Hautamäen kilpa-autossa ja erikseen sopimalla kuljetuskalustossa, ajohaalareissa sekä tiimin asusteissa. SM2-sarjassa ajavalla Hautamäellä on kolme perättäistä Suomen mestaruutta.  

Seiväshyppääjä Mikko Paavolan ja kestävyysjuoksija Antti Ihamäen kanssa tehtiin 1 500 euron arvoiset sopimukset, joissa kaupunki saa logonsa urheilijan kilpailuasuihin ja urheilijan paikalle johonkin järjestämäänsä tilaisuuteen. Lisäksi urheilija tekee päivityksiä someen, ja tuo kaupunkia positiivisesti esille. 

Tänä vuonna Paavolan tavoitteena on olla mukana elokuun lopulla järjestettävissä MM-kilpailuissa Unkarissa ja voittaa SM-kulta hallissa sekä Kalevan kisoissa. Ihamäellä tavoitteena on voittaa mitali Kalevan kisoissa 10 000 metrin juoksukilpailussa. Lisäksi hän osallistuu SM-maasto-juoksukilpailuun ja SM-maantiekilpailuun samalla tavoitteella. 

Mainos
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.