Uusimmat kesäblogit:

Neea Koskipuistolle Suomen Partiolaisten ansiomerkki 

Janne Lehto luovutti Neea Koskipuistolle (vasemmalla) Louhisuden soljen osoituksena ansiokkaasta työstä partion hyväksi sekä menestyksekkäästä kehittymisestä johtajatehtävissä. Takana Koskipuiston ryhmänjohtajapari Maritta Hanhikoski. Kuva: Eija Saarinen
Janne Lehto luovutti Neea Koskipuistolle (vasemmalla) Louhisuden soljen osoituksena ansiokkaasta työstä partion hyväksi sekä menestyksekkäästä kehittymisestä johtajatehtävissä. Takana Koskipuiston ryhmänjohtajapari Maritta Hanhikoski. Kuva: Eija Saarinen

EVIJÄRVELLÄ itsenäisyyspäivän jumalanpalveluksen alussa antoivat partiolaiset perinteisen partiolupauksensa ja samalla ansioituneelle ryhmänjohtajana toimineelle Neea Koskipuistolle luovutettiin Suomen Partiolaisten ansiomerkki Louhisuden solki.  

Kyseisen tunnustuksen myöntämisperusteina pidetään nuorta, joka on osoittanut johtajuutta ja käyttänyt johtaessaan ansiokkaasti partiomenetelmän eri osa-alueita kuten vartiojärjestelmää, tekemällä oppimista ja toimintaa luonnossa. Saajan tulee ehdotusvuonna täyttää 15–18-vuotta ja ehdotushetkellä nuoren tulee olla toiminut ryhmänjohtajana vähintään toimintakauden ajan.  

Evipartiossa pitkään toiminut aktiivi Maritta Hanhikoski kertoo, että Koskipuisto on ollut mukana partiotoiminnassa 7-vuotiaasta saakka ja ryhmänjohtajana vuosia on takana myös useampia. Kun Koskipuiston ikäisten partioryhmää ei enää saatu kasaan, siirtyi Koskipuisto Hanhikosken rinnalle vetämään omaa partioryhmää. 

 –Meillä on yhteisvastuulla iso aktiivinen ryhmä partiolaisia. Neea on sitoutunut ja kykenee hienosti ottamaan vastuuta ryhmänjohtajana. On helppoa tehdä yhteistyötä, kun hommat sujuu, sanoo Hanhikoski.    

Evijärvellä partioperinne on pitkä ja toimintaa järjestetään edelleen eri-ikäisille partiolaisille. Syksyn aikana partiolaiset ovat muun muassa tutustuneet ympäröivään luontoon ja retkeilykohteisiin, harjoitelleet ensiaputaitoja ja tutustuneet esimerkiksi paikalliseen paloasemaan. Uusia harrastajia mahtuu mukaan ja lisätietoja toiminnasta löytää esimerkiksi Evipartion Facebook-sivuilta Evipartio ry.  

Noora Tupeli 

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

MLL Evijärven paikallisyhdistys järjestää rahakeräyksen 1. lokakuuta 2023–31. joulukuuta 2023 välisenä aikana.

Joululahja-keräys 2023 Evijärvellä  

MLL EVIJÄRVEN paikallisyhdistys järjestää tänä vuonna Joululahja-keräyksen yhteistyössä perhekeskus Kaislan perhetyön, Evijärven neuvolan, opiskeluhuollon, varhaiskasvatuksen

MLL Evijärven paikallisyhdistys järjestää rahakeräyksen 1. lokakuuta 2023–31. joulukuuta 2023 välisenä aikana.

Joululahja-keräys 2023 Evijärvellä  

MLL EVIJÄRVEN paikallisyhdistys järjestää tänä vuonna Joululahja-keräyksen yhteistyössä perhekeskus Kaislan perhetyön, Evijärven neuvolan, opiskeluhuollon, varhaiskasvatuksen

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Artikkelit vuosittain

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.