Murto huoltoasemalla Vimpelissä 

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä oli tapahtunut murto Vimpelin SEO-huoltoasemalle viereisen motellin tilojen kautta ikkuna rikkomalla. Tekijät saivat haltuunsa lonkeroa, rahaa ja tupakkaa. Partio suoritti rikospaikalla tutkimuksia, joiden perusteella epäillyt löytyivät hyvin läheltä tekopaikkaa sijaitsevasta talosta. Kolmea miestä epäillään varkaudesta. 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.