JAPO:n valokuituverkko laajenee Härmään ja Kortesjärvelle

Kaivinkone ja kuitukela
JAPO on tehnyt investointipäätöksen valokuituverkon rakentamisesta myös Härmään ja Kortesjärvelle.

ALAJÄRVEN Puhelinosuuskunta (JAPO) on kokenut valokuituyhteyksien rakentaja ja on rakentanut valokuituverkkoja vuodesta 2009. Tyytyväisiä valokuituverkonkäyttäjiä löytyy jo Alajärveltä, Vimpelistäja Lappajärveltä.

Keväällä 2022 JAPO teki päätöksen valokuituverkon rakentamisesta myös Lapualle (Kauhajärvi ja Haapakoski) sekä Kauhavalle (Hirvijoen, Huhmarkosken, Lummukan, Kantolan, Pelkkikankaan, Oravan, Karjanlahden sekä Tiistejoen ja Ylikylän kylien alueelle).

Nyt JAPO on tehnyt investointipäätöksen valokuituverkon rakentamisesta myös Härmään ja Kortesjärvelle. Rakentaminen alkaa keväällä 2023. Rakentamispäätöstä koskevat alueet ovat: Härmän Hakolaja Perkiönmäki sekäKortesjärven Ylikylä.

JAPO ottaa edelleen vastaan uusia liittymätilauksia koko Härmän ja Kortesjärven alueella! Tilaamalla liittymän varmistat valokuituverkon rakentumisen myös omalle alueellesi.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.