Perussuomalaisten Etelä-Pohjanmaan piiri järjestäytyi 

järjestäytymiskokous Ilmajoki 009
järjestäytymiskokous Ilmajoki 009
Perussuomalaisten Etelä-Pohjanmaan piiri piti järjestäytymiskokouksensa Ilmajoella. Kuvassa uuden piirihallituksen jäseniä ja muita aktiiveja.

PERUSSUOMALAISTEN Etelä-Pohjanmaan piiri piti järjestäytymiskokouksensa Ilmajoella. Iltapäivä oli valintoja täynnä. 

Piirin 1. varapuheenjohtajaksi valittiin Esa Kannelmaa Laihialta, 2. varapuheenjohtajaksi Jaana Kuusisto Kauhajoelta ja 3. varapuheenjohtajaksi Matti Heinonen Kurikasta. 

Piirisihteerinä jatkaa Petri Saunamäki Ilmajoelta, taloudenhoitajana Mikael Ö Vaasasta sekä tiedottajana ja vaalipäällikkönä Juha Rantala Vaasasta. Piirin puheenjohtajana toimii Anne Matokangas, joka valittiin tehtäväänsä jo piirin syyskokouksessa. 

Piirin työvaliokuntaan valittiin puolestaan kaikkien edellä mainittujen lisäksi Juha Nortunen Ähtäristä, Lasse Lähdesluoma Kaskisista, Jorma Rantala Isojoelta, Micael Westerholm Mustasaaresta ja Mikko Martikkala Lapualta. 

Mainos

Perussuomalaisten Etelä-Pohjanmaan piirin puheenjohtaja Anne Matokangas korosti avauspuheenvuorossaan, että piiri keskittää nyt kaiken tarmonsa huhtikuun eduskuntavaaleihin. Vaasan vaalipiiristä perussuomalaiset asettaa kaikkiaan 16 ehdokasta, joista yksitoista Etelä-Pohjanmaalta ja viisi Keski-Pohjanmaalta. 

–Koko vaalipiirin alueelta perussuomalaiset ovat nimenneet 15 ehdokasta. Lista pyritään saamaan täyteen lähiviikkojen aikana. Piiri ja jo nimetyt ehdokkaat ovat tehneet jo loppukesästä alkaen ansiokasta vaalityötä ja työ vain tehostuu mitä lähemmäksi vaalit tulevat, tiivisti Matokangas kentän tilannetta. 

Perussuomalaisilla on Vaasan vaalipiiristä kolme kansanedustajaa. 

–Gallup-tulokset ja palaute kentältä on ollut niin positiivista, että vaaleista on lupa odottaa erinomaista tulosta, ennakoi Matokangas. 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.