Poliisi kaipaa edelleen vihjeitä Alavudella kadonneesta miehestä ja valkoisesta Volkswagenista

Pohjanmaan Poliisi
Poliisi pyytää havaintoja maanantaina Alavudella kadonneesta miehestä ja hänen autostaan.

Poliisi on suorittanut etsintöjä Kuusiokuntien alueella, Etelä-Pohjanmaalla. Noin 65-vuotias mies katosi 2. tammikuuta Alavudelta, kun hän lähti puolen päivän aikaan ajamaan kohtia Soinia. 

Poliisi pyytää edelleen vihjeitä miehen liikkeistä ja valkoisesta Volkswagen Transporterista. Auto on vuosimallia 1998, ja sen rekisteritunnus on MIK-622. Koska mies on liikkeellä autolla, hän voi liikkua myös laajemmallakin alueella.

Kadonnut on noin 180 senttimetriä pitkä, ja hänellä on lyhyt parta, silmälasit sekä ruskeat, hieman harmaantuneet hiukset. Hänellä on päällään siniset verkkarit, tummanvihreä maastokuvioinen takki, kumisaappaat ja punainen lippis.

Kaikki havainnot pyydetään ilmoittamaan poliisille numeroon: 0295 440 513. 
Lue myös Poliisin ensimmäinen tiedote aiheesta, jutussa myös linkki kadonneen miehen kuvaan.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.