Liikkuvinta yritystä etsitään taas Alajärvellä

ALAJÄRVEN liikkuvin yritys –kampanja starttaa käyntiin 9.1.2023 nyt toista kertaa ja kestää helmikuun loppuun.

Kampanja toteutetaan yhteistyössä Alajärven kaupungin liikuntapalvelujen ja Alajärven sekä Lehtimäen Yrittäjäyhdistysten kanssa.

–Kampanja on tarkoitettu kaikille alajärveläisille yrityksille, eikä tarvitse olla välttämättä Yrittäjien jäsen! Tavoitteena on saada alajärveläisten yritysten työntekijät liikkeelle suurella joukolla ja tuoda hyvää mieltä ja jaksamista työyhteisöön liikunnan avulla, kertoo Merja Korpela kaupungin liikuntapalveluista.

Yritykset jaetaan neljään kategoriaan työntekijämäärän mukaan. Kampanjan aikana kerätään suorituspisteitä 30 min yhtäjaksoisesti kestävästä liikunnasta. Suorituksen saa kaikesta liikunnasta/liikkumisesta mikä hengästyttää ja/tai hikoiluttaa hieman. Esimerkiksi kävely, hiihto, vesijuoksu, kuntosali, mutta myös lumenluonti on hyvä hyötyliikuntamuoto. Kampanjaan osallistutaan koko yrityksen voimin ja suoritukset suhteutetaan koko yrityksen työntekijämäärään eikä ainoastaan heihin, ketkä keräävät suorituksiaan.

–Jokainen liikuttu puoli tuntia on lähempänä parempaa terveyttä, työkykyä sekä kampanjan voittoa.

Yrityksen ei tarvitse ilmoittautua erikseen osallistuakseen kampanjaan, vaan riittää, että yritys kerää työntekijöiden liikkumissuoritukset yhteen kampanja-ajalta ja ilmoittaa kampanjan päätyttyä suoritukset sekä yrityksen työntekijämäärän maanantaihin 19.3.2022 mennessä liikuntapalveluihin. Yritykset tulevat saamaan postia kampanjaan liittyen Alajärven Yrittäjät ry:ltä sekä Lehtimäen Yrittäjät ry:ltä. Kampanja-aika on 9.1.-28.2.2023.

Lisätietoja saa Korpelalta sekä yrittäjäyhdistyksestä Maiju Korkea-aholta.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.