Hautaraivoa jouluna Evijärvellä

Arkistokuva.

JOULUAATTOILTANA olimme viemässä kynttilöitä hautausmaan vanhalle puolelle. Meillä oli taskulamput apuna, kun pimeässä käveltiin haudoille. Silloin tapahtui jotain ennenkuulumatonta. Nuori mies eräältä haudalta, pari riviä kauempaa, alkoi raivota ja huutaa suureen ääneen meille. Kirosanojen säestämänä meitä käskettiin sammuttaa valot. Emme mielestämme valottaneet häneen päin. Kiroilu ja huutaminen pelästytti meidät, ja poistuimme paikalta. Toivotimme kyllä hyvää joulua hänellekin.

Tapahtunut oli tosi sopimatonta käytöstä. Meille on opetettu jo kauan sitten, että hautausmaalla käyttäydytään hiljaisesti ja arvokkaasti, koska haudoilla on ihmisiä, jotka haluaa hiljentyä ja muistella rakkaitaan. Nämä tavat olemme opettaneet myös lapsillemme ja lastenlapsille. Sitä haluaisimme myös tämän miehen oppivan

toivoo vanha pariskunta Evijärveltä.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.