Evijärven puukotuksen esitutkinta jatkuu

Pohjanmaan poliisilaitos

Pohjanmaan poliisilaitos tiedotti Evijärvellä tapahtuneesta puukotuksesta 2.1.2023 kello 13.36:

Poliisi tutkii Evijärvellä 1.1.2023 tapahtuneita vakavia henkeen ja terveyteen kohdistuneita rikoksia kahtena tapon yrityksenä ja törkeänä pahoinpitelynä. Teot oli tehty teräsaseella ja poliisi on ottanut epäillyn kiinni.

Teoista ei ollut aiheutunut sivullisille vaaraa ja teot ovat tapahtuneet yksityisellä alueella. Rikoksen uhreja oli kolme, joista yhden tila on vakava. Poliisi jatkaa rikosasian esitutkintaa tutkimuksilla sekä asianosaisten kuulemisilla. Epäiltyä ei ole vielä ehditty kuulemaan eikä teon motiivi ole selvillä. Asian esitutkinta on alkuvaiheessa.
Poliisin aiempi tiedote aiheesta.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.