Lappajärven koirapuisto

kp_lvi1

Lappajärvellä ei ole ollut koiraharrastajille tarkoitettua paikkaa, missä koiran voisi päästää vapaaksi. Nyt syksyn myötä rakentunut koirapuisto on viimeistelyä vaille valmis. Aitauksesta puuttuvat vielä valaistukset ja agility-välineistö. Puistossa koirat voivat leikkiä keskenään ja ne saavat myös kontaktia toisiin koiriin. Koirapuisto on myös paikka, missä koiria voi kouluttaa ja missä voi järjestää koiratapahtumia. Valtaosa koiranomistajista asuu koirineen keskustaajamassa tai sen välittömässä läheisyydessä.

Lappajärven koirapuiston tavoitteena on olla toimiva ja turvallinen paikka kaikenkokoisille ja -rotuisille koirille. Puisto on helposti saavutettavissa koirien kanssa ulkoileville, jonne voi poiketa käymään lenkin varrella. Paikka on lähellä asuinaluetta ja koulukeskusta, mutta välissä oleva puusto- ja kasvillisuusvyöhyke toimii näkö- ja äänisuojana.

Koirapuisto löytyy ammattioppilaitoksen takaa lähtevän, Tupsulaan johtavan kävelyväylän varrelta

Lappajärven kunnan yhdyskuntainsinööri Tarmo Ojanperä toteaa koirapuistosta seuraavaa: ”Onneksi päättäjät jo alusta lähtien halusivat saada aikaan kunnollisen puiston. Tämä Lappajärven koirapuisto on esimerkiksi isompi kuin Alajärvellä. Puisto on jo nyt koiraharrastajien vapaassa käytössä, mutta sieltä vielä puuttuu agility-välineistö.”

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.