Business on ice-tapahtuma 27.1.2023 klo 14:30–18

Pieni jääkaruselli voi syntyä mökkiläiseltä narun, lapion ja moottorisahan avulla, mutta ennätyssuuren toteutus vaatii edistyksellistä mittaus- ja sahaustekniikkaa- sekä hullua Sisua!

JPYP ja Kasvuyrittäjyyden vahvistaminen Järvi-Pohjanmaalla- hanke järjestää Business on Ice tapahtuman Lappajärven Kivitipussa! Tapahtumaan on mahdollista tulla kuuntelemaan huippupuhujia, inspiroitumaan ja saamaan ideoita yrityksesi kasvuun! Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä 20.1.2023 mennessä.


Motivaatiopuhujana toimii Antti Savola, jonka yhtiö, Novice Oy tarjoaa asiantuntijapalveluita julkisiin hankintoihin, investointeihin sekä yritysten kasvun ja kehittämistoimenpiteiden toteuttamiseen. Antti toimii myös tapahtuman puheenjohtajana paneelikeskustelussa, jossa on mukana myös Finnveran edustaja, alueen kasvukokemusta omaavia yrittäjiä ja yritysten edustajia.


Futuristi Niko Herlin ottaa puheenvuoron tulevaisuuden yrittäjyydestä ja liiketoiminnan kehittämisestä. Niko on intohimoinen futuristi, yritysjohdon konsultti ja yrittäjä, jota kiinnostavat työn ja johtamisen tulevaisuus, kaupan tulevaisuus sekä teknologiset innovaatiot.

Ennätysjääkaruselli Lappajärvellä 28.1.2023 klo 12–18

Jääkaruselli on jäähän hyvin tarkasti sahattu pyöreä kappale, jota voi pyörittää esimerkiksi perämoottorilla. Pieni jääkaruselli voi syntyä mökkiläiseltä narun, lapion ja moottorisahan avulla, mutta ennätyssuuren toteutus vaatii edistyksellistä mittaus- ja sahaustekniikkaa- sekä hullua Sisua!


Vuonna 2021 Lappajärvelle rakennettiin halkaisijaltaan 310,78 metriä pitkä ennätysjääkaruselli ja nyt tammikuussa 2023 tavoitellaan halkaisijamitaksi puolta kilometriä! Jääkarusellitapahtuma järjestetään Hotelli Kivitipun edustalla, jossa riittää erilaisia talviaktiviteetteja koko perheelle! Katso tarkemmat tiedot tapahtumasta: www.jääkaruselli.fi


Jääkaruselli alkaa pyörimään lauantaina klo 12 ja pysähtyy klo 18. Illalla järjestetään Hotelli Kivitipussa Jääkaruselligaala, jossa juhlitaan sekä jo vuonna 2021 saavutettua Guinnessin ennätystä sekä uutta ennätystä kansainvälisten vieraiden kanssa – jos jääkarusellin rakentaminen onnistuu! Ennätyksen onnistumisen kunniaksi juhlassa myönnetään Guinnessin kiertopalkinto.

Uutiskirje 1/2022: Hyvää alkavaa kevättä!

Tämä on Kraatterijärven seudun kuntien (Evijärvi, Lappajärvi ja Vimpeli) tuottama uutiskirje juuri sinulle, joka haluat tietää mitä seudullamme tapahtuu.

Uutiskirjeemme lipuu luoksesi aina kun on jotain uutta tiedossa! Saat sen avulla tärkeää tietoa alueen tapahtumista, päätöksistä ja vireillä olevista asioista.

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.