Uusimmat kesäblogit:

Laura Sänkiaho MLL Vimpelin puheenjohtajaksi 

_DSC0099 (2)

KULUNEET kaksi vuotta ovat tuoneet haasteita tapahtumien suunnitteluun ja yhdistysten toimintaan. Koronavuosien ajan MLL:n Vimpelin paikallisyhdistyksen puheenjohtajana toiminut Hanna Salmi kertoo sen vaikuttaneen myös motivaatioon, kun pelkkä halu tehdä ja toimia ei enää riittänytkään. 

–Suunniteltuja tapahtumia jouduttiin siirtämään ja perumaan koko ajan. Tämä söi motivaatiota minun lisäkseni varmasti kaikilta hallituslaisilta. Toisaalta uutena asiana opittiin etäkokousten käytäntöön tuominen, joka mahdollisti joustavan tavan osallistua kokouksiin. Nyt on takki tyhjä, eikä minulla ole enempää annettavaa, naurahtaa Salmi.  

Salmen tilalla puheenjohtajana jatkaa Laura Sänkiaho. Hänen kokemuksensa yhdistyksen toiminnasta pohjautuu juurikin edeltäneisiin poikkeuksellisiin vuosiin. 

–On jännä nähdä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan ja saadaanko yhdistystä aktivoitua entiselleen, mitä ikinä se sitten tarkoittaakaan, sanoo Sänkiaho. 

–Näkisin, että MLL:llä on kuitenkin suuri merkitys Vimpelissä lasten tapahtumien järjestäjänä. Tällä hetkellä meillä on yhdistyksenä hyvä tilanne, kun vuoden sisään ollaan saatu mukaan uusia tekijöitä. Mukana on MLL:n toimintaan sopivia kohderyhmän vanhempia, joten lasten toiveet pystytään hyvin ottaa huomioon tapahtumien suunnittelussa, hän jatkaa. 

MLL:N ensi vuoden toimintasuunnitelmaan kuuluu perhekahvilatoiminnan ylläpitäminen ja tapahtumien järjestäminen perheiden arkea ilahduttamaan. 

–Kerran viikossa auki ollut perhekahvila on palautteen mukaan tuonut kaivattua rakennetta viikkoon, etenkin pienten vauvojen äideille. Pikkulapsiarjessa tarvitaan vertaistukea ja kodin seinien sisältä on mukava joskus päästä muualle. Meidän perhetupa Vimpulaan on matala kynnys tulla ja kahvikupposen äärellä on rento ilmapiiri puhua elämän iloista ja suruista, sanoo Sänkiaho. 

Hän kertoo iloitsevansa siitä, että yhdistyksen toiminta mahdollistaa pienellä paikkakunnalla monipuolisten tapahtumien järjestämisen myös perheen pienimmille. 

–Pienten lasten kanssa voi olla haasteellista lähteä kauemmas kulttuurin perässä, siksi on ihanaa, että olemme voineet tuoda esimerkiksi musiikkia ja teatteria myös Vimpeliin lasten iloksi. On mahtavaa tarjota pienille näitä kohokohtia elämään. 

Myös joulukuulle on tiedossa ajanvietettä. 19. joulukuuta MLL on mukana pomppulinnan kera Lakis Areenalla järjestettävässä hyväntekeväisyystapahtumassa. Välipäivien ratoksi 28. joulukuuta MLL järjestää bouldering-tapahtuman Luoma-ahon kylätalolla. Paikalla on ohjaaja kertomassa lajista ja MLL tarjoaa virvokkeet. 

–Lisäksi osallistujien kesken arvotaan lahjakortti. MLL Vimpelin sosiaalisen median sivut kannattaa ottaa seurantaan, sieltä voi bongailla tarkempaa kellonaikaa ja muita tapahtumia, vinkkaa Sänkiaho.  

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

MLL Evijärven paikallisyhdistys järjestää rahakeräyksen 1. lokakuuta 2023–31. joulukuuta 2023 välisenä aikana.

Joululahja-keräys 2023 Evijärvellä  

MLL EVIJÄRVEN paikallisyhdistys järjestää tänä vuonna Joululahja-keräyksen yhteistyössä perhekeskus Kaislan perhetyön, Evijärven neuvolan, opiskeluhuollon, varhaiskasvatuksen

MLL Evijärven paikallisyhdistys järjestää rahakeräyksen 1. lokakuuta 2023–31. joulukuuta 2023 välisenä aikana.

Joululahja-keräys 2023 Evijärvellä  

MLL EVIJÄRVEN paikallisyhdistys järjestää tänä vuonna Joululahja-keräyksen yhteistyössä perhekeskus Kaislan perhetyön, Evijärven neuvolan, opiskeluhuollon, varhaiskasvatuksen

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Artikkelit vuosittain

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.