Uusimmat kesäblogit:

Tekninen johtaja hoitaa rakennustarkastajan tehtävät Vimpelissä

Arkistokuva: Suvi Hosionaho.
Arkistokuva: Suvi Hosionaho.
Vimpelin kunnanhallitus lähetti 19. joulukuuta kokoontuvalle valtuustolle hyväksyttäväksi ensi vuoden talousarvion.

VIMPELIN kunnanhallitus päätti kokouksessaan 12. joulukuuta irtisanoa rakennustarkastajan palvelujen ostoa koskevan sopimuksen Alajärven kaupungin kanssa ja lisätä rakennustarkastajan tehtävien hoidon tekninen johtaja Jarno Pulkkisen viranhoitovelvoitteeseen. Ostopalvelusopimus tehtiin ajatuksella, että se siirtyy tekniselle toimelle, kunhan sinne saadaan lisää henkilöstöresurssia. Rakennustarkastajan tehtävien hoidosta maksetaan 500 euron erilliskorvaus 1.1.2023 lukien.

VALTUUSTOLLE esitetään hyväksyttäväksi ensi vuoden talousarviota ja toimintasuunnitelmaa sekä vuosien 2024–2025 talous- ja toimintasuunnitelmaa. Talousarviossa kunnan tulos vuodelle 2023 on laskettu 695 252 euroa ylijäämäiseksi.

VALTUUSTOLLE esitetään hyväksyttäväksi myyjien esittämää tarjousta tilojen Poikala, Miehelä ja Seppälä ostamisesta. Tilojen yhteishinta on 59 000 euroa.

TÄMÄN vuoden talousarviossa esitetään siirrettävän investoinneissa Aapiskujan koulun väistötiloihin 100 000 euroa, mikä katetaan tekojääradan kustannuspaikalta.

KUNNANHALLITUS päätti osallistua JPYP:n Kasvuyrittäjyyden vahvistaminen Järvi-Pohjanmaalla -hankkeeseen 2 149 euron kuntarahoitusosuudella. Hankkeessa kehitetään kasvua tavoitteleville yrityksille innovatiivinen palvelumalli, jossa digitaalisuus ja digitaaliset järjestelmät ovat yhä isommassa roolissa.

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Vimpelissä kaavaillaan kehitysyhtiön perustamista.

Vimpeli saamassa kehitysyhtiön

MAANANTAINA kokoontuva Vimpelin kunnanhallitus saa päätettäväksi kehitysyhtiön, Vimpeli Invest Oy:n,  perustamisen. Mikäli kunnanhallitus hyväksyy talous-

Vimpelissä kaavaillaan kehitysyhtiön perustamista.

Vimpeli saamassa kehitysyhtiön

MAANANTAINA kokoontuva Vimpelin kunnanhallitus saa päätettäväksi kehitysyhtiön, Vimpeli Invest Oy:n,  perustamisen. Mikäli kunnanhallitus hyväksyy talous-

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.