Kaupunginhallitus ehdottaa, että Vesa Rantala on seuraava kaupunginjohtaja

Kauhavan kaupunginhallitus päätti kokouksessaan maanantaina yksimielisesti esittää kaupunginvaltuustolle, että valtuusto valitsee toistaiseksi voimassa olevaan kaupunginjohtajan virkaan hallintotieteiden maisteri Vesa Rantalan.

Rantala on toiminut Turun saaristossa sijaitsevan Taivassalon kunnanjohtajana vuodesta 2001. Valinnasta päättää kaupunginvaltuusto maanantaina 19.12.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.