Lappajärven Urheiluautoilijat juhli kisakauttaan

Lappajärven Urheiluautoilijat palkitsi vuoden aikana menestyneitä kuljettajiaan. Kuvassa osa palkituista.
Lappajärven Urheiluautoilijat palkitsi vuoden aikana menestyneitä kuljettajiaan. Kuvassa osa palkituista.
Lappajärven Urheiluautoilijoiden pikkujoulua ja palkitsemistilaisuutta vietettiin lauantaina 10.12.

Samalla palkittiin vuoden 2022 aikana menestyneitä kuljettajia. Rallista palkittiin Antti Rintamäki, BMW-rallisarjasta Jukka Alalantela, JM Yleinen 1. Jeri Kaitonen, 2. Eero Laurila, 3. Mikko Mäkinen, JM Tuupparit: 1. Jeri Kaitonen, 2. Eero Laurila, 3. Janne Kuoppala, JM EVK: 1. Mikko Mäkinen, 2. Markus Hautalahti, 3. Pasi Rinne, JM Seniorit: 1. Harri Mäkinen ja JM Naiset: 1. Mira Laurila, 2. Reetriikka Hemming.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.