Naisten Korisliigan Suomen Cup alkaa: Honka saapuu Vimpeliin lauantaina

NAISTEN KORISLIIGAN Suomen Cup pyörähtää käyntiin lauantaina 10.12. Kahdeksan parasta joukkuetta ovat mukana ja Veto kohtaa puolivälieräottelussa kotikentällään Tapiolan Hongan.

Puolivälierien voittajat etenevät tammikussa pelattavaan Final Four -lopputurnaukseen. Veto ja Honka ovat sarjassa tasapisteissä. Molemmat joukkueet ovat voittaneet kuusi ottelua. Hongan tehopelaajia ovat maajoukkuesentteri Elsa Lemmilä sekä yhdysvaltalaispelaajat Cierra Walker ja Madelynn Utti. Jännittävä Suomen Cupin ottelu alkaa Vimpelin liikuntahallilla kello 18.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.