Kortesjärveläinen maitotila palkittiin eteläpohjalaisen maatalouden eteen tehdystä työstä

Kuvassa palkituista eturivissä maaseutupäällikkö Reijo Hämäläinen Kurikasta, Etelä-Pohjanmaan ProAgrian toimistosihteeri Maija Lemettinen Seinäjoelta sekä Harjulan maito Oy:n Marko Hautamäki ja Jukka Teppo. Kuva: ProAgria
Kuvassa palkituista eturivissä maaseutupäällikkö Reijo Hämäläinen Kurikasta, Etelä-Pohjanmaan ProAgrian toimistosihteeri Maija Lemettinen Seinäjoelta sekä Harjulan maito Oy:n Marko Hautamäki ja Jukka Teppo. Kuva: ProAgria
Kuvassa palkituista eturivissä maaseutupäällikkö Reijo Hämäläinen Kurikasta, Etelä-Pohjanmaan ProAgrian toimistosihteeri Maija Lemettinen Seinäjoelta sekä Harjulan maito Oy:n Marko Hautamäki ja Jukka Teppo. Kuva: ProAgria
Kuvassa palkituista eturivissä maaseutupäällikkö Reijo Hämäläinen Kurikasta, Etelä-Pohjanmaan ProAgrian toimistosihteeri Maija Lemettinen Seinäjoelta sekä Harjulan maito Oy:n Marko Hautamäki ja Jukka Teppo. Kuva: ProAgria
Maanviljelysseuran säätiön mielestä kortesjärveläinen Harjulan maito hyvä osoitus uudenlaisesta maatalousyrittäjyydestä.

ETELÄ-POHJANMAAN maanviljelysseuran säätiö palkitsee vuosittain yksityishenkilöitä tai julkiyhteisöjä, jotka ovat tehneet omalla sarallaan merkittävää työtä eteläpohjalaisen maatalouden hyväksi.

Tänä vuonna tunnustuspalkinnon sai neljä tahoa, joista yksi oli kortesjärveläisen Harjulan maito oy:n yrittäjät Marko Hautamäki ja Jukka Teppo.

Palkinnon myöntäjien mielestä Hautamäki ja Teppo ovat hyvä osoitus uudenlaisesta maatalousyrittäjyydestä.

Mainos

–He ovat ennakkoluulottomasti panostaneet vahvaan yhteistyöhön, joka on mahdollistanut molemmille tilakoon kasvattamisen ja monia etuja yksinyrittäjyyteen nähden. Yhteinen maidontuotantoa harjoittava yhtiö tasaa yrittäjäriskiä ja pienentää henkilöriskejä, perusteluissa todetaan.

–Tilan kehittämiseen saadaan useita näkökulmia, kun vastuuta ja näkemyksiä jakaa useampi yrittäjä. Yhteisen maidontuotantotilan avulla työn sitovuus on saatu vähäisemmäksi, ja yrittäjille jää myös vapaa-aikaa.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.