Sopula kutsuu joulupuurolle

Arkistokuva: Suvi Hosionaho.
Arkistokuva: Suvi Hosionaho.
SUNNUNTAINA 4. joulukuuta järjestetään taukovuosien jälkeen joulupuurotarjoilu Evijärven Alapään kylätalo Sopulassa.

Yksi aktiivinen vapaaehtoistoimija Jorma Lehto kertoo, että joulupuuroperinne on ollut sammuksissa muutaman vuoden, mutta nyt halutaan käynnistellä perinteikästä hyvänmielen kohtaamishetkeä näin joulun alla uudelleen.

–Ohjelmaa ei vielä sen kummempaa ole, mutta viestiä on saatu, että pukin pajalta saattaisi joku päästä käymään pienempien iloksi, mainitsee Lehto.

Joulupuuroa lisukkeineen tarjoillaan kello 15 alkaen niin kauan kuin sitä riittää.

–Aiemmin puuroa on syöty hieman myöhemmin, mutta aikaistamalla kellonaikaa uskomme, että tapahtuma sopii siten paremmin myös perheiden pienimmille, Lehto toteaa.

Samana päivänä sytytetään myös kylänraitin jouluvalot kylällä kulkevien iloksi. Toiveena on, että tapahtumaan saataisiin kylän nuoria esiintymään ja luomaan osaltaan joulun tunnelmaa puurolautasten ääreen kokoontuneille.

Ruokailun lisäksi järjestetään iltapäivän aikana pienet arpajaiset ja leivonnaisia on tulossa myyntiin Sopulan hyväksi.

–Sopulan tiimi toivottaa kaikki tervetulleeksi joulupuurolle sankoin joukoin, Lehto kertoo.

Noora Tupeli

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.