Paloasemat kutsuvat lauantaina Evijärvellä, Kortesjärvellä, Lappajärvellä, Vimpelissä ja Lehtimäellä

Tulevana lauantaina vietetään Päivä Paloasemalla-tapahtumia
ympäri Suomea eri paloasemilla. Evijärven paloasemalla tutustumispäiviä on vietetty aiemminkin, ja lapset ovat päässet lähemmin tarkastelemaan paloasemien tehtäviä ja kalustoa. Kuva: Sanja Silvonen.
Tulevana lauantaina vietetään Päivä Paloasemalla-tapahtumia ympäri Suomea eri paloasemilla. Evijärven paloasemalla tutustumispäiviä on vietetty aiemminkin, ja lapset ovat päässet lähemmin tarkastelemaan paloasemien tehtäviä ja kalustoa. Kuva: Sanja Silvonen.
Tulevana lauantaina vietetään Päivä Paloasemalla-tapahtumia
ympäri Suomea eri paloasemilla. Evijärven paloasemalla tutustumispäiviä on vietetty aiemminkin, ja lapset ovat päässet lähemmin tarkastelemaan paloasemien tehtäviä ja kalustoa. Kuva: Sanja Silvonen.
Tulevana lauantaina vietetään Päivä Paloasemalla-tapahtumia ympäri Suomea eri paloasemilla. Evijärven paloasemalla tutustumispäiviä on vietetty aiemminkin, ja lapset ovat päässet lähemmin tarkastelemaan paloasemien tehtäviä ja kalustoa. Kuva: Sanja Silvonen.
PÄIVÄ PALOASEMALLA -tapahtumaa vietetään lauantaina 26. marraskuuta noin 380 paloasemalla eri puolilla Suomea.

Päivä on osa Paloturvallisuusviikkoa. Iloista ja elämyksellistä koko perheen turvallisuustapahtumaa vietetään myös Evijärven paloasemalla kello 10–14.

Tapahtumassa viihdytään ja opitaan elämyksellisesti paloturvallisuustaitoja.

–Paloturvallisuuteen päästään paloasemilla tutustumaan ihan kädestä pitäen. Tänä vuonna tehtävärasteilla pohditaan esimerkiksi kodin paloturvallisuutta ja poistumisturvallisuutta. Nähtävillä on myös palokunnan kalustoa, kertoo asemavastaava Jari Övermark Evijärven paloasemalta.

Päivä Paloasemalla aloittaa Paloturvallisuusviikon, jonka teemana tänä vuonna on palovaroittimet. Suomalaisissa kodeissa on aivan liian vähän toimivia palovaroittimia. Siksi kaikki suomalaiset halutaan saada huolehtimaan varoittimiensa kunnossapidosta.

Mainos

–Kodin paloturvallisuus paranee parhaiten, kun saa itse kokeilla ja harjoitella asioita. Tervetuloa paloasemalle, toivottaa Evijärven paloaseman väki.

Kaikkien Päivä Paloasemalla -tapahtumapaikat, virtuaalinen paloasema (avoinna 20.11.–3.12.) sekä muu teemamateriaali löytyvät internetistä osoitteesta https://paloturvallisuusviikko.fi/paiva-paloasemalla/.

Järviseudun alueella tapahtumapäivään osallistuvat myös Kortesjärven ja Lappajärven paloasemat kello 10–14 sekä Vimpelin paloasema kello 10–13 ja Lehtimäki 10–12.

Noora Tupeli

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.