Joulupostin Alakylän sivukonttorille uudet toimitilat 

Joulutoivekirjeet suomeksi ja ruotsiksi ovat tervetulleita Joulupostin Alakylän sivukonttorille. Kirjeet toimitetaan perille joulupukin virallisella postihevosella Hopella ja joulupukki vastaa kirjeeseen  joulua ennen. Kuva: Photography Antti Järvinen 
Joulutoivekirjeet suomeksi ja ruotsiksi ovat tervetulleita Joulupostin Alakylän sivukonttorille. Kirjeet toimitetaan perille joulupukin virallisella postihevosella Hopella ja joulupukki vastaa kirjeeseen joulua ennen. Kuva: Photography Antti Järvinen 
Joulutoivekirjeet suomeksi ja ruotsiksi ovat tervetulleita Joulupostin Alakylän sivukonttorille. Kirjeet toimitetaan perille joulupukin virallisella postihevosella Hopella ja joulupukki vastaa kirjeeseen  joulua ennen. Kuva: Photography Antti Järvinen 
Joulutoivekirjeet suomeksi ja ruotsiksi ovat tervetulleita Joulupostin Alakylän sivukonttorille. Kirjeet toimitetaan perille joulupukin virallisella postihevosella Hopella ja joulupukki vastaa kirjeeseen joulua ennen. Kuva: Photography Antti Järvinen 
Jouluvaellus Kauhavan Alakylässä tulee taas!

Jouluvaellus Kauhavan Alakylässä tulee taas! Parin korona välivuoden jälkeen saadaan lauantaina 3.12. klo 15-19 tepastella kohti joulutunnelmaa kynttilöin valaistulla Rintanenän reitillä. Jouluväki on tervetullutta autoillen Alakylän kyläareenan pihaan (Vanha Lapuantie 22). Siitä reippailijat kuljetaan Härmän liikenteen bussilla, haitarin soiton tahdissa, Kohtamäen tilalle. Itse jouluvaellusreitti on 1,2 kilometrin mittainen ja sen varrella on lukuisia joulurasteja, kuten Joulupostin Alakylän sivukonttori.  

Joulupostin Alakylän sivukonttorin uusien toimitilojen avajaisia vietetään jouluvaelluksen yhteydessä.  ”Santa Mail” avataan heti akateemisen tonttuvartin jälkeen klo 15.15. Merkittävä uutinen on postitonttukaartiamme täydentävä Post tomten eli saat halutessasi palvelua myös toisella kotimaisella. Kom och testa julposten! 

Jouluvaellusreitin varrella tapaat joulupukin, tallitontut hepparastilla, huskyn rekikoirarastilla, tiedustelutontut, tarkkailijatontut jne. Jontuntontut soittaa ja laulattaa tuttuja joululauluja Rintanenän laavulla ja Tonttulan kahviossa on myynnissä joulupuuroa, vohveleita, joulutorttuja, glögiä jne. Lähtekäähän reippailemaan koko perheen kera Jouluvaellukselle ja nauttimaan jouluisesta luonnosta. 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.