Keskinen jatkaa Eläkeliiton piirin johdossa

Eija-Liisa Keskinen jatkaa Eläkeliiton Etelä-Pohjanmaan piirissä. Arkistokuva: Suvi Hosionaho.
Eija-Liisa Keskinen jatkaa Eläkeliiton Etelä-Pohjanmaan piirissä. Arkistokuva: Suvi Hosionaho.
Eija-Liisa Keskinen jatkaa Eläkeliiton Etelä-Pohjanmaan piirissä. Arkistokuva: Suvi Hosionaho.
Eija-Liisa Keskinen jatkaa Eläkeliiton Etelä-Pohjanmaan piirissä. Arkistokuva: Suvi Hosionaho.
Eläkeliiton Etelä-Pohjanmaan piirin yli 150 jäsentä piti syyskokoustaan Kauhajoella 10.11.2022.

Kokouspaikkana toimi Logistia Teknologiakeskus.

Kokouksen alussa Kauhajoen Kansalaisopiston laulukuoro Aikamoiset tervehti kokousväkeä Sirkku Ratuksen johdolla. Tervehdyksen toi Kauhajoen kaupungin hallituksen pj Urpo Paananen ja Kauhajoen kirkkovaltuuston puheenjohtaja Tuomas Koivuniemi.

Kokouksen puheenjohtajana toimi Tuomas Koivuniemi. Kokous hyväksyi Eläkeliiton Etelä-Pohjanmaan piirin toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle 2023. EL Etelä-Pohjanmaan piirin puheenjohtajana jatkaa Eija-Liisa Keskinen (EL Lehtimäen yhdistys).

Piirihallituksen kokoonpano vuonna 2023 on: Järviseudun alue: Matias Keto (EL Lappajärven yhdistys) ja Antti Laukkonen (EL Alajärven yhdistys), Kuusiokuntien alue: Jorma Turpela (EL Soinin yhdistys) ja Pirkko Kallio (EL Töysän yhdistys), Kyrönmaan alue: Hannu Joutsela (EL Laihian yhdistys) ja Anna-Liisa Ruutiainen (EL Maalahden yhdistys), Pohjoinen alue: Riitta Haapamäki (EL Ylihärmän yhdistys) ja Tapio Ketola (EL Kortesjärven yhdistys), Seinäjoen alue: Ulla Pohjola (EL Seinäjoen yhdistys) ja Pekka Mannila (EL Jalasjärven yhdistys), Suupohjan alue: Raili Kaistamaa (EL Kurikan yhdistys) ja Manu Latva-Pukkila (EL Kauhajoen yhdistys).

Syyskokous hyväksyi kannanoton otsikolla ”Eläkeläisille perinteiset asiointikanavat digitaalisten rinnalle”. On huolta siitä, kuinka ikäihmiset, joista ei koskaan tule digitaalisten palveluiden käyttäjiä, saavat viranomais- ja pankkipalveluita. Palveluiden saatavuus on osa toimintakykyä ja turvattua elämää.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.