Lappajärven Kristillisdemokraattien paikallisosaston kannanotto syyskokouksessa 10.11.2022

Ruokatuotannon omavaraisuus on erittäin tärkeää ja se täytyy asiasta tinkimättä varmistaa kaikissa olosuhteissa. Maaseudun elinvoimaisuus on paras tae maamme ruokaomavaraisuuden säilymiseksi. Tämän vuoksi on ehdottomasti pidettävä huolta maaseudun elinvoimaisuudesta myös kokonaisuutena. Maamme hallinnon tulee kaikin tavoin pyrkiä siihen, että koko maa pysyy asuttuna ja hyvinvoivana. Tähän liittyy läheisesti tieverkoston pitäminen kunnossa.

Lappajärvellä 10.11.2022

Lappajärven KD:n paikallisosasto

Mainos
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.