Veto taipui taistellen Peli-Karhujen murinalle

PeKa-Veto 78–74 (35–42)

Vimpelin Veto kärsi tappion naisten Korisliigassa hallitsevalle mestarijoukkueelle Kotkan Peli-Karhuille rajun taistelun jälkeen.

Ensimmäinen kymmenminuuttinen sujui varsin tasaisissa merkeissä Peli-Karhujen viedessä sen kolmella pisteellä. Toisella neljänneksellä Veto esitti erinomaista peliä kummassakin päässä kenttää, mikä tiesi sinivalkoisille seitsemän pisteen taukojohtoa. Kolmannesta neljänneksestä muodostui Vedolle todella hankala Peli-Karhujen kahmaistessa sen yhdellätoista pisteellä. Päätösneljännekselläkin Vedolla oli hetkensä, mutta Peli-Karhut onnistui lopulta pitämään johtonsa. Tilastojen valossa merkittävin ero oli levypalloissa, jotka kotkalaiset veivät 46–31.

Veto-luotsi Jukka-Pekka Kujala oli tyytyväinen suojattiensa taisteluun, vaikka lopputulos kismitti.

– Meillä oli kaikki mahdollisuudet voittoon. Kolmas neljännes oli kuitenkin hankala, Peli-Karhut sai siinä otetta.

– Päätöskympillä peli oli koko ajan tiukkaa, meille tuli kuitenkin liikaa merkkausvirheitä omassa päässä. Merkittävä asia oli myös levypallopeli, Peli-Karhut sai niitä liikaa.

Vedosta heittivät kaksinumeroisen pistesaldon Tynice Martin, 24, Shayla Cooper, 22, sekä Ninni Salmi, 13.

Veto kohtaa seuraavaksi keskiviikkona kotikentällään helsinkiläisen HBA-Märskyn.

– On hienoa päästä pitkästä aikaa kotisaliin, taistelu jatkuu silloin.

Tomi Olli

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.