Energiansäästötalkoiden askelmerkit selvillä

VIMPELIN tekninen hyväksyi 2. marraskuuta keinoja kunnan energiansäästötoimiksi ensi talvelle.

Tie- ja kiinteistövalaistuksen vaihto led-valoihin jatkuu. Katuvalaistuksen käynnistystä ja lopetusta siirretään tunnilla siten, että valaistus käynnistyy kello 6.30 poistuen hämäräkytkimellä ja käynnistyy illalla hämäräkytkimellä (noin klo 17) ja sammuu kello 22, pois lukien Patruunantie-Opintie-Jukkalan alue, missä valaistu sammuu kello 23.00. Kiinteistöjen sisälämpötilaa lasketaan noin asteeseen pois lukien Venla ja Väinö kodin sekä intervalli. Lakaniemen ja Sääksjärven koulujen lämpötilat lasketaan minimiin rakenteen säilymisen kannalta turvalliselle tasolle. Sääksjärven koulun liikuntasaliin ja kutojien käyttämään tilaan asennetaan ilmalämpöpumput. Aapiskujan koulun entisen tilan ilmanvaihto säädetään minimille koulun muutettua. Sen liikuntasalin ilmanvaihdossa ja sisätilan lämmityksessä huomioidaan tilan mahdollinen käyttö. Piha-alueen ulkovalaistusta vähennetään ja se sammutetaan kello 20, pois lukien jääkiekkokaukalon valaistus, joka toimii käsikäytöllä.

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Artikkelit vuosittain

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.