Rakennustarkastajan virka auki Alajärvellä

ALAJÄRVEN tekninen lautakunta päätti kokouksessaan 27. lokakuuta kaupungin tekniseen toimeen avattavan rakennustarkastajan viran haastattelutyöryhmästä. Työryhmään valittiin kaupunginjohtaja, henkilöstöjohtaja, teknisen johtaja, Terho Mäkelä, Jukka Pekka Finnilä ja Eeva-Liisa Kolonen sekä varalle Marjo Jokela, Harri Hakala ja Marjatta Ukonmäki.

Mainos

Rakennustarkastajan tehtäviin kuuluu maankäyttö- ja rakennuslain mukaiset rakennusvalvontaviranomaisen tehtävät, joita ovat rakentamiseen liittyvien lupahakemusten käsittely, aloituskokousten ja katselmusten pitäminen, rakentamiseen liittyvien asioiden neuvonta sekä muut rakennusvalvonnan tehtävät. Lisäksi rakennustarkastaja toimii esittelijänä teknisessä lautakunnassa rakennuslupa-asioihin liittyvien asioiden osalta.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.