Uusimmat kesäblogit:

Kotihoidon turvapuhelinpalvelut päivitetään

Järvi-Pohjanmaan perusturvalautakunnan päätöksiä 25. lokakuuta pidetystä kokouksesta.

JÄRVI-POHJANMAAN perusturvalautakunta hyväksyi kokouksessaan 25.10.2022 perusturvan kotihoidon turvapuhelinpalveluiden päivittämisen. Vt. peruspalvelujohtaja valtuutettiin allekirjoittamaan sopimus Suvanto Care Oy:n turvapuhelinlaitteiden käyttöönotosta.

Loppuvuodesta 2021 Järvi-Pohjanmaan alueen turvapuhelimissa esiintyi odottamattomia toimintahäiriöitä. Perusteellisten selvityksien jälkeen selvisi, että turvapuhelinasiakkailla nyt käytössä oleva turvapuhelinlaitteiston toimintavarmuutta palveluntuottajana oleva K2 Turvapalvelut ei pysty takaamaan vuoden 2022 jälkeen, koska valtio ja teleoperaattorit tekevät muutoksia niin sanottuihin kuparilinjoihin sekä 3G-verkkoon, joita nykyiset laitejärjestelmät käyttävät.

Turvapuhelinlaitekanta tulee uusia, jotta turvapuhelinasiakkaiden palvelu ja asiakasturvallisuus pystytään takaamaan. K2 Turvapalvelut esitti laitekannan vaihtamista Suvanto Care Oy:n turvapuhelinlaitteisiin.

Uusi turvapuhelinjärjestelmä tultaisiin ottamaan käyttöön loppuvuoden 2022 aikana, aikaisintaan 1.11.2022 lähtien.  Järvi-Pohjanmaan perusturvalla on noin 360 turvapuhelinasiakasta. Kotihoidon työntekijät asentavat järjestelmän hoitokäynnin yhteydessä, jolloin kustannus jää perusturvalle pieneksi. Turvapuhelinpalvelun hinta on asiakkaalle 27 euroa kuukaudessa ja lisävarusteina saatavat kaatumishälytinranneke, ovihälytin ja savuhälytin kukin kahdeksan euroa kuussa. Aiemmin GSM-modeemi on maksanut 19,30 euroa, Soneca kannettava 30,80, lisäranneke 7,5, ovihälytin 8 ja ovimatto 25 euroa kuussa.

Asiakkailta ei vuoden 2022 aikana nosteta turvapuhelinjärjestelmän kohonnutta kuukausimaksua. Hyvinvointialue tulee yhtenäistämään myös turvapuhelinpalveluihin liittyvät asiakasmaksut 1.1.2023 lähtien.

VAMMAISPALVELUIDEN palveluvastaavan avoinna olleeseen virkaan valittiin sosionomi (AMK) Riikka Luoma-aho.  Palveluvastaava vastaa toimintakeskusten ja palveluasumisen yksiköiden toiminnasta.

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Vimpelissä kaavaillaan kehitysyhtiön perustamista.

Vimpeli saamassa kehitysyhtiön

MAANANTAINA kokoontuva Vimpelin kunnanhallitus saa päätettäväksi kehitysyhtiön, Vimpeli Invest Oy:n,  perustamisen. Mikäli kunnanhallitus hyväksyy talous-

Soinin kunta saa hyvinvointijohtajan ja kunnan organisaatio muuttuu vuoden vaihteessa.

Soini saa hyvinvointijohtajan

SOININ kunnanhallitus hyväksyi kokouksessaan 25. syyskuuta kuntaorganisaation muutokset vuoden 2024 alusta. Soini saa hyvinvointijohtajan. Hyvinvoinnin

Vimpelissä kaavaillaan kehitysyhtiön perustamista.

Vimpeli saamassa kehitysyhtiön

MAANANTAINA kokoontuva Vimpelin kunnanhallitus saa päätettäväksi kehitysyhtiön, Vimpeli Invest Oy:n,  perustamisen. Mikäli kunnanhallitus hyväksyy talous-

Soinin kunta saa hyvinvointijohtajan ja kunnan organisaatio muuttuu vuoden vaihteessa.

Soini saa hyvinvointijohtajan

SOININ kunnanhallitus hyväksyi kokouksessaan 25. syyskuuta kuntaorganisaation muutokset vuoden 2024 alusta. Soini saa hyvinvointijohtajan. Hyvinvoinnin

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.