Toinen vangittiin Soinissa murhan yritykseen liittyen

47949283672_c9d6775e47_k (2)
47949283672_c9d6775e47_k (2)
Pohjanmaan käräjäoikeus on tänään 14. lokakuuta poliisin esityksestä vanginnut keski-ikäisen miehen todennäköisin syin epäiltynä murhan yrityksestä Soinissa 7.10.

Poliisi on edennyt vakavan rikoksen esitutkinnassa ja jatkaa edelleen tutkimuksia.

Poliisi kaipaa edelleen havaintoja tekoaikana Soinin Huosianmäellä liikkuneesta tummasta Volkswagen Passat farmarimallisesta henkilöautosta, jossa on tummennetut takaikkunat. Aikaisemmissa tiedotteista puhuttiin Golf-mallisesta farmarista, mutta tiedot ovat tarkentuneet poliisin tutkinnassa. Havainnot voi ilmoittaa sähköpostitse vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi tai puhelimitse 0295 415 501. 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.