Toinen vangittiin Soinissa murhan yritykseen liittyen

Pohjanmaan käräjäoikeus on tänään 14. lokakuuta poliisin esityksestä vanginnut keski-ikäisen miehen todennäköisin syin epäiltynä murhan yrityksestä Soinissa 7.10.

Poliisi on edennyt vakavan rikoksen esitutkinnassa ja jatkaa edelleen tutkimuksia.

Poliisi kaipaa edelleen havaintoja tekoaikana Soinin Huosianmäellä liikkuneesta tummasta Volkswagen Passat farmarimallisesta henkilöautosta, jossa on tummennetut takaikkunat. Aikaisemmissa tiedotteista puhuttiin Golf-mallisesta farmarista, mutta tiedot ovat tarkentuneet poliisin tutkinnassa. Havainnot voi ilmoittaa sähköpostitse vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi tai puhelimitse 0295 415 501. 

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.