Henkirikostutkinta Soinissa jatkuu

47949283672_c9d6775e47_k (2)
47949283672_c9d6775e47_k (2)
Perjantaina 7.10. Soinin Huosianmäen alueella tapahtuneen henkirikoksen yrityksen tutkinta on jatkunut eri henkilöiden kuulemisella.

Tapahtumapaikalla on viikonlopun aikana tehty teknistä rikospaikkatutkintaa ja kotietsintöjä on suoritettu eri kohteissa. Muutama henkilö on ollut tai on edelleen kiinniotettuna, ja heidän osuutta rikoksessa selvitetään. 

Poliisi pyysi havaintoja tapahtuma-aikaan, eli perjantaina 7.10. noin klo 13, tapahtuma-alueella ja sen läheisyydestä liikkuneesta tummansinisestä VW Golf farmarimallisesta henkilöautosta. Kyseisestä autosta on tullut muutama vihje mutta vihjeitä ja havaintoja auton liikkeistä sekä sen kuljettajasta tarvitaan edelleen. Havainnot ilmoitetaan sähköpostitse vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi tai puhelimitse 0295 415 501. 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.