Hyvinvointialueelle valittiin palvelualuejohtajia

ETELÄ-POHJANMAAN hyvinvointialueelle on ollut sisäisessä ilmoittautumismenettelyssä haettavana palvelualuejohtajien virkoja. Virkoihin on nyt valittu henkilöt.

Terveys- ja sairaanhoitopalveluiden toimialueella lääkinnällisten tukipalveluiden palvelualuejohtajaksi valittiin erikoislääkäri Pasi Ruuttila. Operatiivisten palveluiden johtajaksi valittiin erikoislääkäri Saku Leinonen. Kuntoutuspalveluiden johtajaksi valittiin erikoislääkäri Aki Vainionpää. Mielenterveys- ja riippuvuushoidon palveluiden johtajaksi valittiin erikoislääkäri Antero Lassila.

Ikäihmisten palveluiden toimialueella ikäihmisten asiakasohjauksen palvelualuejohtajaksi valittiin sosionomi YAMK Mirva Ämmälä. Kotihoidon johtajaksi valittiin terveystieteiden maisteri Katri Nikkola. Ikäihmisten toimintakyvyn tuen johtajaksi valittiin terveystieteiden maisteri Johanna Koivuniemi. Ympärivuorokautisen palveluasumisen johtajaksi valittiin terveystieteiden maisteri Mervi Latomäki.

Perhe- ja sosiaalipalveluiden toimialueella vammaisten palveluiden palvelualuejohtajaksi valittiin YTM Kristiina Keppo. Työikäisten palveluiden johtajaksi valittiin YTL Jutta Paavola. Perheiden palveluiden johtajaksi valittiin YTM Satu Mäki-Fossi.

24/7-palveluiden ja sitä tukevien palveluiden, lähiterveyspalveluiden ja konservatiivisten palveluiden virkavalinnat tehdään myöhemmin.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.