Pirkko Vesavaara Vimpelin kirkossa

Oululainen evankelista Pirkko Vesavaara puhuu Vimpelin kirkon Sanan ja rukouksen illassa perjantaina 23. syyskuuta klo 18.00.

Ennen evankelistan työtään Pirkko Vesavaara toimi lähes 20 vuotta aluejohtajana kosmetiikkayrityksessä.  Henkilökohtaisen hengellisen uudistumisen myötä Herra vapautti hänet entisestä työstään evankeliumin työhön.  Hän kertoo, että parasta nykyisessä työssä on se, että Jumalan Sana toimii niin kuin Raamatussa sanotaan: ”Usko syntyy kuulemisesta, mutta kuulemisen synnyttää Kristuksen sana”.  Hän lupauksensa mukaan pelastaa, parantaa ja vapauttaa.  

Pirkko Vesavaaran tilaisuuksissa moni on saanut kokea parantumisen ja uudestisyntymisen Jumalan lapseksi eli uskoon tulon. Syystuulten puhaltaessa elämässä voi alkaa puhaltaa aivan uudet taivaalliset tuulet ja Jumalan lapsen vapaus synnin kahleista.

Tervetuloa kuuntelemaan evankeliumia kaikille avoimeen tilaisuuteen!  Illan juontajana toimii Leena Kataja, musiikissa palvelevat Bodil ja Petri ja tilaisuudessa on myös rukouspalvelua.

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.