Kortesjärven koulun siirto keräsi keskustan täyteen ihmettelijöitä

Kortesjärven puukoulu siirrettiin näyttävästi rekan lavetilla kunnantalon pihan kautta Tapulipuiston suuntaan. Arkistokuva.
Kortesjärven puukoulu siirrettiin näyttävästi rekan lavetilla kunnantalon pihan kautta Tapulipuiston suuntaan. Arkistokuva.
Vanhaa puukoulua alettiin viime viikolla siirtää uudelle paikalleen Tapulipuistoon. Keskiviikkona oli jo siirretty pienempi osa, mutta perjantaina päästiin näyttävään työvaiheeseen, kun rekan erikoislavetille nostettu koulurakennuksen vanhempi, vuonna 1895 rakennettu puolikas lähti matkaan noin kello 12.40.

Vanhaa puukoulua alettiin viime viikolla siirtää uudelle paikalleen Tapulipuistoon. Keskiviikkona oli jo siirretty pienempi osa, mutta perjantaina päästiin näyttävään työvaiheeseen, kun rekan erikoislavetille nostettu koulurakennuksen vanhempi, vuonna 1895 rakennettu puolikas lähti matkaan noin kello 12.40.

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.