Uusimmat kesäblogit:

Kunnantalon katolle ja futisjoukkueen valmentajaksi – paikallislehti oli ikkuna sukujuurille ja tulevaan uraan

Daniel Wallenius tutustui Lappajärveen ja Järviseutuun syvemmin kesän 2010 aikana, ennalta se oli hänelle tuttu lähinnä äidin suvun kautta ja yhden siellä asutun lapsuuskesän ajalta. Kuva: Laura Lammert
Daniel Wallenius tutustui Lappajärveen ja Järviseutuun syvemmin kesän 2010 aikana, ennalta se oli hänelle tuttu lähinnä äidin suvun kautta ja yhden siellä asutun lapsuuskesän ajalta. Kuva: Laura Lammert
PAIKALLISLEHDEN kesätoimittajan työssä pääsee näkemään elämän koko kirjon – juttuaiheita sattui Daniel Walleniuksen kesälle 2010 Järviseudun Sanomissa kesäkurpitsasadosta Anneli Jäätteenmäen haastatteluun.

PAIKALLISLEHDEN kesätoimittajan työssä pääsee näkemään elämän koko kirjon – juttuaiheita sattui Daniel Walleniuksen kesälle 2010 Järviseudun Sanomissa kesäkurpitsasadosta Anneli Jäätteenmäen haastatteluun.

Tämä sisältö on tilaajille

Päivää
Tuntia

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Bingoilta keräsi mukavan kokoisen porukan pelaamaan yhden ja kahden rivin sekä täyden lapun palkinnoista.

Karvalan Unskilla pelattiin bingoa

KARVALAN Unskilla Lappajärvellä aloitettiin keskiviikkona bingoillan vietto, josta yrittäjät Heli ja Veli-Matti Saariaho toivovat jatkuvaa

Bingoilta keräsi mukavan kokoisen porukan pelaamaan yhden ja kahden rivin sekä täyden lapun palkinnoista.

Karvalan Unskilla pelattiin bingoa

KARVALAN Unskilla Lappajärvellä aloitettiin keskiviikkona bingoillan vietto, josta yrittäjät Heli ja Veli-Matti Saariaho toivovat jatkuvaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Artikkelit vuosittain

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.