Lappajärven kuntastrategian päivittämiseen toivotaan eväitä kuntalaisilta

Nissinraittia Lappajärvellä. Kuva: Eija Pippola
Nissinraittia Lappajärvellä. Kuva: Eija Pippola
Nissinraittia Lappajärvellä. Kuva: Eija Pippola
Nissinraittia Lappajärvellä. Kuva: Eija Pippola
Torstaina 22. syyskuuta Järviseudun Golfklubilla Daniel’s Grillbarissa järjestettävä Yrittäjäfoorumi ja tiistaina 20. syyskuuta sään salliessa toteutettava Asukaskävely ovat Lappajärven kunnan uusia osallisuusohjelman keinoja, joilla kuntalaisia halutaan osallistaa päätöksentekoon. Molemmat tilaisuudet alkavat kello 17.30.

–Yrittäjäfoorumin tarkoituksena on luoda parempi keskusteluyhteys kunnan ja yrittäjien välille, jolloin kummallekin osapuolelle selkeytyy, millaisia asioita toisiltansa odotetaan. Lappajärven kunnan strategisena kärkenä on tarjota ovi yrittämiseen ja työhön, jossa yrittäjyyttä tuetaan eri keinoin ja ylläpidetään positiivista yrittäjäilmapiiriä, kertoo kunnan viestintä- ja hankekoordinaattori Annie Yli-Leppälä.

–Ilman aitoa ja vuorovaikutteista keskustelua yrittäjien kanssa, Lappajärven kunnan on haasteellista toteuttaa strategisia kärkitavoitteitaan yrittäjyyttä koskevilla osa-alueilla. Yrittäjäfoorumin tuotoksia halutaan hyödyntää kuntastrategian päivityksessä, jossa näkyy paremmin yrittäjien tarpeet ja toiveet.

ASUKASKÄVELY liittyy Lappajärven kunnan suunnitelmiin uuden kuntastrategian osalta. Kunta haluaa kuntalaisia mukaan visioimaan keskustan viihtyisyyttä. Kävelyn kulkureitti lähtee kunnantalolta ja päättyy samaan paikkaan. Reitin pituus on 2,1 km (Maneesintie-Kärnäntie-Hyytisentie-Nissintie). Tilaisuus järjestetään sään salliessa (seuraa Facebookia).

–Asukaskävelyn tarkoituksena on myös osallistaa kuntalaisia mukaan päätöksentekoon ja saada eväitä kuntastrategian päivittämiseen. Kunta toivoo asukkaita mukaan ideoimaan, miten Lappajärven keskustan viihtyisyyttä voitaisiin parantaa. Asukaskävelyn toivotaan olevan kuntalaiselle matalan kynnyksen paikka esittää ideoitansa ja toiveitansa koskien keskusta-alueen viihtyisyyttä.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.