Lukijan mielipideartikkeli:

Tervehdys vimpeliläiset!

Arkistokuva: Suvi Hosionaho.
Arkistokuva: Suvi Hosionaho.
SAIN viettää lomaviikkoni Järviseudulla marjastaen ja sienestäen synnyinkotini metsissä… ja mukavasti tulikin saalista. Sain myös kokea perunannoston ilon ja melkeinpä haikeuden… edellisestä kerrasta lienee 20 vuotta. Peruna olikin kasvanut hurjiin mittoihin tänä kuumana kesänä.

Sainpa myös seurata pitkästä aikaa Suomen parasta pesäpalloa, ViVe-Manse, Saarikentällä. Vimpeli voitti ansaitusti…

Katsomossa yli 3 000 katsojaa kannustamassa… Tunnelma oli ns. “katossa”! Mutta voi pahusta… katsojien joukossa oli muutama ihminen, joille tuntui olevan pääasia saada “leukailla” ja herjata vastustajan joukkuepelaajia… useitakin heistä. Tällainen toiminta on aikaisemminkin ollut vallalla. Ensin harmistuin, sitten jo kiukustuin, ja lopuksi olin raivoissani!! Onko joillakuilla ihmisellä oikeus pilata minun ja varmasti toistenkin katsojanautinto?  Näyttää olevan.

Luultavasti pelaajat eivät kuule, eivätkä haluakkaan kuulla huutoja, mutta me katsomossa kuulemme. Mitä tällainen kertoo huutelijasta? Haluaako hän olla ehkä rohkea, onko hän omasta mielestään hauska? Vai olisiko itse halunnut loistaa joskus pelikentillä?

Vimpelillä on mahtava joukkue ja asialle omistautuneet pelaajat… Näin on ollut toki aikaisemminkin. Perustakaapa nyt Vimpeliin “Vuoden katsomo”, jossa vastustajajoukkuetta arvostetaan myös positiivisesti! Suurin osa katsojista toki näin myös tekeekin…

Ps. Ilmiö on varmaan tuttu muillakin kentillä mutta voitaisko ja ja onnistuttaisko olemaan parhaita tässäkin asiassa?

Terveisin Järviseudun kasvatti

Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.