Vievätkö vahva henkinen lataus ja kauden paras ulkopelivire Vedon mestaruuteen?

Vimpelin Vedolla on kaksi kiinnitystä Suomen mestaruuteen ja voitto on katkolla lauantaina Saarikentällä. Teemu Kinnunen valittiin toisessa finaaliottelussa joukkueensa parhaaksi. Kuva lauantain finaalista.
Vimpelin Vedolla on kaksi kiinnitystä Suomen mestaruuteen ja voitto on katkolla lauantaina Saarikentällä. Teemu Kinnunen valittiin toisessa finaaliottelussa joukkueensa parhaaksi. Kuva lauantain finaalista.
LEGENDAARINEN ”Poika” saapuu Vimpeliin lauantaina 17. syyskuuta Superpesiksen kulta- ja hopeamitaleiden kanssa. Saarikentällä on kello 15 alkaen katkolla Suomen mestaruus vuosimallia 2022, ja Vimpelin Vedolla on edellisen viikonlopun vahvoilla esityksillä kahden voiton kiinnitys tähän pystiin sekä kultamitaleihin.

LEGENDAARINEN ”Poika” saapuu Vimpeliin lauantaina 17. syyskuuta Superpesiksen kulta- ja hopeamitaleiden kanssa. Saarikentällä on kello 15 alkaen katkolla Suomen mestaruus vuosimallia 2022, ja Vimpelin Vedolla on edellisen viikonlopun vahvoilla esityksillä kahden voiton kiinnitys tähän pystiin sekä kultamitaleihin.

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.