Nordic Business Forum tulee Järviseudulle – Inspiroivasti tulevaisuuden johtamisesta

Kunnat pitivät erityisen tärkeänä korkeakoulupaikkojen lisäämistä maakuntaan ja panostuksia liikenneinfraan.
Kunnat pitivät erityisen tärkeänä korkeakoulupaikkojen lisäämistä maakuntaan ja panostuksia liikenneinfraan.
Kunnat pitivät erityisen tärkeänä korkeakoulupaikkojen lisäämistä maakuntaan ja panostuksia liikenneinfraan.
Kunnat pitivät erityisen tärkeänä korkeakoulupaikkojen lisäämistä maakuntaan ja panostuksia liikenneinfraan.
JOHTAMISEN huipputapahtuma Nordic Business Forum on yksi vuoden merkittävimmistä businesstapahtumista ja nyt, 20.–21. syyskuuta se tuodaan ensimmäistä kertaa myös Järviseudulle reaaliaikaisena lähetyksenä.

Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu tarjoaa yhdessä yrityskumppaneidensa kanssa mahdollisuuden seurata Nordic Business Forumia striimattuna. Osallistujat pääsevät nauttimaan tapahtumasta rennosti inspiroivassa miljöössä Nelimarkka-museolla. Teemana tämän vuoden tapahtumassa on tulevaisuuden johtaminen. Tilaisuus on maksuton.  

–NBF livestriimissä kuulet kahden päivän aikana ajatuksia herätteleviä puheenvuoroja tulevaisuuden johtamisesta, työelämästä ja brändityöstä, kertoo JPYP:n kehittämispäällikkö Jani Takamaa.  

–Huippupuhujina muun muassa Yuval Noah Harari: Tulevaisuuden kyvykkyydet työelämässä, Nobel-voittaja Joseph Stiglitz, Martin Lindström: Brändi vuonna 2030, Influence is Your Superpowerin kirjoittaja Zoe Chance, Disneyn entinen Head of Innovation and Creativity Duncan Wardle sekä investori ja kiinteistökehittäjä Petter Stordalen.  

Livestriimiä voi tulla seuraamaan oman aikataulun sallimissa rajoissa. Tilaisuus sopii erityisesti yrityksille, mutta myös muille sidosryhmien edustajille, jotka ovat kiinnostuneita johtamisesta. Nelimarkka-museon puitteissa järjestettävän businesstapahtuman ensimmäisenä päivänä tiistaina tarjolla on myös tietoisku Pohjois-Ruotsin investointihankkeiden mahdollisuuksista alueemme yrityksille. Puhujana on Micael Blomster Scandion Oy:sta.  

–Naapurimaassa on tulossa mittavia infrastruktuuri- ja teollisuushankkeita, jotka voivat heijastella bisnestä myös meidän yrityksillemme, Takamaa avaa.  

–Haluamme luoda alueemme yrityksille mahdollisuuden osallistua helposti ja innostavasti tähän ajankohtaiseen bisnestapahtumaan, verkostoitua, tavata potentiaalisia asiakkaita ja kumppaneita sekä totta kai nauttia päivien monipuolisesta tarjonnasta, kertoo Takamaa.   

Nordic Business Forum Live Stream Järvi-Pohjanmaa toteutetaan osana Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy:n hallinnoimaa Järviseutu Goes Smart –hanketta (Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto, Leader Aisapari ry). 

Ilmoittautuminen tapahtumaan 16.9. mennessä www.jpyp.fi/tapahtumat

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.