Hyytisen sukuseura toiminut 20 vuotta

Pitkäntupa Lappajärven Hyytiälässä.
Pitkäntupa Lappajärven Hyytiälässä.
Vuonna 1992, kun vietettiin itsenäisyytemme 75-vuotisjuhlia, ryhtyivät serkukset Paavo ja Mauno Hyytinen (1928–2007) selvittämään suvun historiaa, kirjoittaa Esa Hyytinen Hyytisen sukuseuran synnystä.

Vuonna 1992, kun vietettiin itsenäisyytemme 75-vuotisjuhlia, ryhtyivät serkukset Paavo ja Mauno Hyytinen (1928–2007) selvittämään suvun historiaa, kirjoittaa Esa Hyytinen Hyytisen sukuseuran synnystä.

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.