Hyvinvointialueen maakuntakierros jatkuu – Järviseudulle se saapuu lokakuussa

Arkistokuva: Eija Pippola
Arkistokuva: Eija Pippola
ETELÄ-POHJANMAAN hyvinvointialueen valmistelijat jatkavat elokuussa alkanutta maakuntakierrosta maanantaina 19.9 Ilmajoella. Syys-lokakuun aikana järjestetään vielä seitsemän kaikille avointa yleisötilaisuutta eri puolilla maakuntaa. Alajärvelle kierros rantautuu 5. lokakuuta.

Mitä tapahtuu, kun hyvinvointialueet aloittavat toimintansa ensi vuoden alusta? Millä tavoin hyvinvointialuetta valmistellaan vielä loppuvuonna 2022? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin on luvassa vastauksia syys-lokakuun aikana järjestettävissä kaikille avoimissa, maksuttomissa kuntalaisinfoissa.

Tunnin mittaisen tilaisuuden avaa hyvinvointialuejohtaja Tero Järvinen. Mukana ovat myös hyvinvointialueelle professiojohtajiksi valitut Tanja Penninkangas ja Kaija-Riitta Suonsyrjä sekä pelastusjohtaja Harri Setälä.

–Käymme läpi, mitä jokaisen maakunnan asukkaan olisi hyvä tietää uudesta hyvinvointialueesta. Lisäksi kerromme, missä valmistelussa mennään tällä hetkellä ja mitä päätöksiä syksyn aikana on luvassa, Järvinen kuvailee

Myös yleisö pääsee esittämään kysymyksiä.

–Tapaamme mielellämme maakunnan asukkaita ja kuulemme, millaisia ajatuksia uudistus herättää, muutosjohtajana toimiva Penninkangas korostaa.

Maakuntakierroksen yleisötilaisuudet järjestetään aina kello 17–18; 19.9. Ilmajoki, Ilmajoen kunnantalon juhlasali, 21.9. Kauhajoki, Kauhajoen kaupungintalon valtuustosali, 22.9. Seinäjoki, Apila-kirjaston Jaaksi-Sali, 28.9. Alavus, Huhtamäki-Sali, 4.10. Kurikka, Kurikan kampuksen pääaula, 5.10. Alajärvi, Alajärven kaupungintalo, 6.10. Lapua, Kulttuurikeskus Vanha Paukku, Alajoki-Sali.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.