Evijärven Pesula palvelee kotiovelle

Sanna Juttuniemen edustaman Evijärven Pesulan palveluihin kuuluu kuljetuspalvelu.
Sanna Juttuniemen edustaman Evijärven Pesulan palveluihin kuuluu kuljetuspalvelu.
EVIJÄRVEN Pesula on palvellut asiakkaita nykyisten omistajien Mikko Jokinivan ja Aku Juttuniemen johdolla kaksi vuotta. Yrityksen toiminta on ollut alusta saakka mukavassa kasvussa.

Evijärven Pesulan käytännön toiminnasta vastaava Sanna Juttuniemi sanoo saman katon alta löytyvän kattavat pesulapalvelut niin yksityisille, yrityksille kuin yhteisöille.

–Asiakkainamme on niin kotitalouksia, yrityksiä kuin myös esimerkiksi hoitolaitoksia, ravintoloita sekä seurakuntia.

Evijärven Pesulassa tulee puhdasta vesi- tai emulsiopesulla.

–Vesipesu on perinteinen pesumenetelmä. Emulsiopesu taas on tehokas ja luontoystävällinen tapa, missä on pesutuloksena raikas ja puhdas vaate. Emulsiopesu on kemiallisen- ja vesipesun välimuoto. Uudenlainen ja hellävarainen pesumenetelmä suojaa tekstiiliä veden haitallisilta vaikutuksilta kuten kutistumiselta. 

Emulsiopesu sopii kaikille vesipestäville vaatteille.

–Emulsiopesussa voidaan myös pestä vaatteita, joissa on vain kemiallinen pesulupa, mutta vaatteessa oleva tahra vaatii vesipesun. Tällaisia ovat esimerkiksi ruoka- tai juomatahra juhlapuvussa tai leningissä.

Evijärven Pesulassa tulee puhdasta lähes kaikkien materiaalien osalta.

–Oikeastaan vain nahka on sellainen materiaali, mitä emme pese. Kannattaa myös muistaa, että palveluihimme kuuluu mankelointi ja silitys.

Merkittävä osa Evijärven Pesulan asiakaspalvelua on edullinen kuljetuspalvelu.

–Kuljetuspalvelumme noutaa likaisen pyykin sovittuna ajankohtana kotiovelta tai yrityksen toimitiloista. Pyykki toimitetaan takaisin viikon sisällä.

Pyykin kuljetus tapahtuu jokaisena arkipäivänä. Yrityksen auto kulkee Evijärveltä Kokkolaan ja Pietarsaareen, Kauhavalle, Alajärvelle sekä Veteliin.

–Mukaan mahtuvat myös kaikki näiden pysähdyspaikkojen välissä olevat paikkakunnat. Pyykin nouto onnistuu ottamalla meihin yhteyttä, Sanna Juttuniemi sanoo.

Tomi Olli

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA