20 vuotta hämäriä kauppoja Evijärvellä

SYKSY on saapunut, ja Evijärvellä se tarkoittaa, että on taas hämärien kauppojen aika. Perinteinen tapahtuma järjestetään perjantaina 16. syyskuuta jo 20. kerran.

Ulkotulet valaisevat kylää, ja liikkeissä on tarjouksia. Popon pihapiirissä ja läheisyydessä on runsaasti tapahtumaa, kuten poniratsastusta lapsille kello 18–20. Myynnissä on ainakin lakua, hunajaa, käsitöitä, kotijuustoa ja leivonnaisia. Myös hotelli-ravintola TuuHet on mukana tapahtumassa myymällä hampurilaisia kello 18–20.

Popon yrittäjä Sirpa Kultalahti kertoo, että asiakkaat odottavat hämäriä innolla, ja tapahtuma on mukava piristys syksyyn.

–Tervetuloa hyville kaupoille ja syystunnelmaan, hän sanoo.

Mainos
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.