Ankkurit palaa Superpesikseen – ”Sitkein porukka, missä olen ikinä ollut”

Alajärven Ankkurit palaa Superpesikseen
Lukkari Antti Toivola ja joukkueenjohtaja Niko Luomala tuulettivat ottelun ratkettua.
Alajärven Ankkurit palaa Superpesikseen
Lukkari Antti Toivola ja joukkueenjohtaja Niko Luomala tuulettivat ottelun ratkettua.
ENSIMMÄINEN SYYSKUUTA jää historian kirjoihin alajärveläisen urheilun ja pesäpallon yhtenä merkittävistä päivistä. Alajärven Ankkurit taisteli itsensä takaisin Superpesikseen kolmen Ykköspesis-kauden jälkeen kaatamalla Haminan Palloilijat viidennessä finaaliottelussa.

ENSIMMÄINEN SYYSKUUTA jää historian kirjoihin alajärveläisen urheilun ja pesäpallon yhtenä merkittävistä päivistä. Alajärven Ankkurit taisteli itsensä takaisin Superpesikseen kolmen Ykköspesis-kauden jälkeen kaatamalla Haminan Palloilijat viidennessä finaaliottelussa.

Tämä sisältö on tilaajille

Mainos
Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.