Lappajärvi-soutu loppukuusta

LAPPAJÄRVI-SOUTU järjestetään Nykälänniemestä maanantaina 29.8. Matkaan lähdetään kirkkoveneillä Kotarannasta, Nykälänniemen päästä kello 18. Soutumatkaa on 10 kilometriä.

Kilpailuun ilmoittaudutaan ennakkoon Matti Etelämäelle. Hän pyytää varaamaan mukaan omat pelastusliivit.

Paikan päällä on mehutarjoilu, mutta omat makkarat mukaan.

Tapahtuma on Kuntoneliön osasuoritus. Kuntoneliön soutuosuuden voi suorittaa myös omalla ajallaan, jolloin kymmenen kilometrin rajan rikkouduttua ilmoitetaan suorituksesta vapaa-aikasihteeri Anssi Kuuselalle. Kuusela kertoo, että kannattaa pysyä kuulolla, sillä tulossa on myös Veikkojen järjestämä patikkaretki lokakuussa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.