Evijärven elintapaohjausryhmä tulee jälleen

EVANKELISIA kesäjuhlia vietetään 5.–6.8. Ilmajoella.
Evankelisia kesäjuhlia vietetään 5.–6.8. Ilmajoella.
EVANKELISIA kesäjuhlia vietetään 5.–6.8. Ilmajoella.
Evankelisia kesäjuhlia vietetään 5.–6.8. Ilmajoella.

EVIJÄRVELLÄ pyörähti viime keväänä käyntiin kolmen kuukauden mittainen elintapaohjausryhmä työikäisille naisille ja miehille. Se toteutettiin aluehallintoviraston Liikkuva aikuinen -hanketuella.

Kevään ryhmä sai hyvän vastaanoton, ja se täyttyikin hyvin nopeasti.

–Ryhmässä oli mukana 13 naista ja kaksi rohkeaa miestä muokkaamassa omia elintapojaan, sanoo liikunta- ja nuoriso-ohjaaja Satu Koski. –Ryhmän päätyttyä pyysimme heiltä palautetta. Kevään ryhmäläiset olivat erittäin tyytyväisiä ryhmään ja palautteiden yleisarvosanaksi tulikin yhdeksän ja puoli.

Vapaassa sanassa ruusuihin kirjattiin muun muassa seuraavia kommentteja: “Todella mukavaa yhdessä tekemistä”, ”mukava ryhmä”, ”mukavat ohjaajat”, ”monipuolinen tarjonta”, ”kannustava porukka, jonka kanssa oli helppo kokeilla erilaisia liikuntamuotoja”, ”joka kerta oli hiki päässä”, ”hyvä ryhmähenki” ja ”hyvä kurssi.”

Tänä syksynä käynnistyy toinen samansisältöinen ryhmä. Se aloittaa maanantaina 5. syyskuuta ja kokoontuu kolmen kuukauden ajan maanantaisin ja torstaisin kello 18.30–19.30, syysloma pois lukien. Siihen ilmoittaudutaan Satu Koskelle 31.8. mennessä.

Pääasiallisena ohjaajana ryhmälle toimii veteliläinen personal trainer, ravinto- ja painnonnostonvalmentaja sekä liikunta-alan yrittäjä Paula Koski. Muutamia lajeja tulee ohjaamaan myös ulkopuolisia ohjaajia.

–Ohjelmassa on ryhmän alussa ja lopussa inbody-mittaus, kävelytesti ja lihaskuntotesti. Liikuntalajeja, joita kokeilemme ryhmässä ovat muun muassa kuntosali niin laitteilla kuin vapailla painoillakin, freestyler ja kahvakuula. Lisäksi ryhmälle pidetään ravintoluento ja he pitävät ruokapäiväkirjaa, Satu Koski kertoo.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.