Kesäpäivätapahtumaa vietettiin aurinkoisessa säässä Evijärven Uittomieskämpällä

Ilmainen bingohetki sai väen keskittyneeksi. Uittomieskämpälle oli pystytetty katokset sekä istumapaikkoja kävijöitä varten. Sadetta ei kuitenkaan tarvinnut telttojen alla pidellä upean kesäsään vuoksi.
Ilmainen bingohetki sai väen keskittyneeksi. Uittomieskämpälle oli pystytetty katokset sekä istumapaikkoja kävijöitä varten. Sadetta ei kuitenkaan tarvinnut telttojen alla pidellä upean kesäsään vuoksi.
Ilmainen bingohetki sai väen keskittyneeksi. Uittomieskämpälle oli pystytetty katokset sekä istumapaikkoja kävijöitä varten. Sadetta ei kuitenkaan tarvinnut telttojen alla pidellä upean kesäsään vuoksi.
Ilmainen bingohetki sai väen keskittyneeksi. Uittomieskämpälle oli pystytetty katokset sekä istumapaikkoja kävijöitä varten. Sadetta ei kuitenkaan tarvinnut telttojen alla pidellä upean kesäsään vuoksi.

SUNNUNTAINA Evijärven Uittomieskämpällä järjestettiin koko perheen kesäpäivätapahtuma, jossa toimintaa ja evästä löytyi jokaiseen makuun. Eduskuntavaaliehdokkaaksi pyrkivän Alina Lehdon taustajärjestö Alinan Pohjanmaat ry. oli tapahtumarikkaan päivän suunnittelun sekä toteutuksen takana. 

Mainos

Noora Tupeli

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.