Itäkyläläinen mielenmaisema kohtaa espanjalaisen

Ánjel María Fernández (vas.), Milja Heikkinen ja Onerva Korhonen katsovat Mellerien perhekuvaa Itäkylän kyläkirjassa.
Ánjel María Fernández (vas.), Milja Heikkinen ja Onerva Korhonen katsovat Mellerien perhekuvaa Itäkylän kyläkirjassa.
Tekeillä on käännöshanke, jossa espanjalaisen Ánjel María Fernándezin tarkoituksena on kääntää viitisenkymmentä runoa espanjaksi Arto Mellerin kokoelmasta Nuoruus, siivekästä ja veristä; runot 1972–1989.

Tekeillä on käännöshanke, jossa espanjalaisen Ánjel María Fernándezin tarkoituksena on kääntää viitisenkymmentä runoa espanjaksi Arto Mellerin kokoelmasta Nuoruus, siivekästä ja veristä; runot 1972–1989.

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.