Avoimen iltamissa pohditaan, miksi aloittaminen on niin vaikeaa

Työhyvinvointivalmentaja Joni Jaakkola puhuu Avoimen iltamissa.
Työhyvinvointivalmentaja Joni Jaakkola puhuu Avoimen iltamissa.

JOTAIN tarvitsisi tehdä, mutta miksi en saa aikaiseksi? Kaikki tiedämme, miten vaikeaa on aloittaa jotain uutta asiaa tai muutosta. Ja kun jonkin asian saa alkuun, loppu on jo itse asiassa helpompaa. Voisiko aloittamisen tehdä helpommaksi?

Tänä vuonna Avoimen iltamissa työhyvinvointivalmentaja Joni Jaakkola avaa sitä, miten onnistua muutoksessa kohti parempaa hyvinvointia ja saavuttaa pysyviä tuloksia omassa hyvinvoinnissa.

–Usein yllättävän pienillä ja helpoilla teoilla on yllättävän suuri vaikutus siihen, miten voit, toteaa Jaakkola. –Esimerkiksi näkökulman vaihtaminen voi auttaa aloittamisessa ja onnistumisessa.

Hänen puheenvuoronsa yhdistelevät sopivassa suhteessa sekä tutkittua tietoa ihmisen hyvinvoinnista että vuosien varrella kerättyä valmennuskokemusta. Huumori, rohkeus heittää itsensä peliin, kokonaisvaltainen lähestymistapa hyvinvointiin sekä valmennuskokemuksen kautta rakentunut kyky asettua toisen ihmisen asemaan ei jätä kuulijaa kylmäksi.

Avoimen iltamat ovat maksuton ja kaikille avoin tapahtuma, jossa esitellään avoimen korkeakoulutuksen mahdollisuuksia Etelä-Pohjanmaalla. Tapahtuma järjestetään keskiviikkona 17.8. kello 17–20 Kampustalolla, Seinäjoki-salissa (Kalevankatu 35, Seinäjoki).

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.