Tule kokeilemaan yli 30 harrastusta hyvinvointitapahtuma Liikkikseen

Luennoimassa tapahtumassa on muun muassa kulttuurihyvinvoinnin läänintaiteilija Venla Korja.
Luennoimassa tapahtumassa on muun muassa kulttuurihyvinvoinnin läänintaiteilija Venla Korja.
Luennoimassa tapahtumassa on muun muassa kulttuurihyvinvoinnin läänintaiteilija Venla Korja.
Luennoimassa tapahtumassa on muun muassa kulttuurihyvinvoinnin läänintaiteilija Venla Korja.
Hyvinvointitapahtuma Liikkis pidetään Kauhavan koulukeskuksessa lauantaina 20.8. kello 12–17. Koko perheelle suunnattu tapahtuma on maksuton, ja tarkoitus on tarjota jokaiselle jotain, vauvasta vaariin.

HYVINVOINTITAPAHTUMA LIIKKIS pidetään Kauhavan koulukeskuksessa lauantaina 20.8. kello 12–17.

Syksyltä 2021 tähän ajankohtaan siirtyneen Liikkiksen järjestävät yhteistyössä Kauhavan kaupunki ja Kuntayhtymä Kaksineuvoinen. Messuluonteiseen tapahtumaan on ilmoittautunut 33 tahoa esittelemään toimintaansa. Mukana on värikäs kirjo kuntalaisten hyvinvoinnin edistäjiä.

–Hyvinvointi on laaja käsite, johon sisältyy paljon eri asioita. Liikkikseen on tulossa mukaan todella mukavasti eri alojen esittelyjä, muun muassa liikuntaa, kulttuuria, musiikkia, hyvinvointihoitoja, terveyspalveluita ja yhdistystoimintaa, kertoo musiikkiopiston rehtori ja elämänlaatupalveluiden esimies Päivi Paavola.

Koko perheelle suunnattu tapahtuma on maksuton, ja tarkoitus on tarjota jokaiselle jotain, vauvasta vaariin.

–Ajatus on ollut alusta alkaen toiminnallisuus, että ei vain kerrota mitä on, vaan kävijät pääsevät itse tekemään, kokeilemaan ja kokemaan. Tapahtumassa voi kierrellä omaan tahtiin ja osallistua halutessaan ohjattuihin tuokioihin, kertoo viestintä- ja markkinointikoordinaattori Petra Karhula. –Luennoimassa tapahtumassa on muun muassa kulttuurihyvinvoinnin läänintaiteilija Venla Korja.

Mainos

Ohjelmaa päivitetään ja täydennetään koko ajan kaupungin sivuille.

KAIKKEA tarjontaa ei koulukeskuksen salissa tai pihalla ole mahdollista kokeilla, joten osa esittelijöistä osallistuu Liikkikseen omista toimipisteistään käsin.

AL Härmä esittelee Kalmookankaan radalla autourheilun eri muotoja, Härmä Areenalla pääsee kokeilemaan temppuja Härmän Siskojen opastuksessa ja touhuamaan Alahärmän Kisan ohjauksessa, jäähallissa luistellaan Hela-kiekon kanssa, kuntokeskus Korjaamolla on ilmainen salikokeilumahdollisuus ohjatusti ja Chakratzaa-hoitolassa on avoimet ovet.

Tapahtumaan voi vielä osallistua esittelijäksi ottamalla pikaisesti yhteyttä Petra Karhulaan.

–Tapahtumaa järjestettäessä on ollut jo valtavan mukava pöhinä päällä ja yhteistyö on pelannut hienosti, joten hauska koko perheen päivä on tiedossa. Tervetuloa kaikki rohkeasti mukaan kokeilemaan jotain uutta, toivottaa Karhula.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.