Muistoseurat nähdään televisiossa

EVANKELISIA kesäjuhlia vietetään 5.–6.8. Ilmajoella.
Evankelisia kesäjuhlia vietetään 5.–6.8. Ilmajoella.
EVANKELISIA kesäjuhlia vietetään 5.–6.8. Ilmajoella.
Evankelisia kesäjuhlia vietetään 5.–6.8. Ilmajoella.

JÄRVILAKEUDEN kansalaisopiston tuottamat kolme Muistoseurat-elokuvaa (2017, 2018 ja 2020) nähdään syksyllä televisiossa. Komedioista tehdään yhdeksänosainen sarja AlfaTV:lle. Ensimmäinen osa Pohjanmaan kautta -nimen saanutta sarjaa nähdään 27. syyskuuta.

Sitä varten ei tehty ylimääräisiä kuvauksia, vaan elokuvien kuvaaja Pekka Pohjoispää ja kahden viimeisimmän elokuvan ohjaaja Jukka Mäkinen leikkasivat elokuvat valmiin sarjan muotoon.

Elokuvat on kuvattu pääasiassa Järviseudun ja Kauhavan alueella, ja myös näyttelijät ovat paikallisia. Ne nähtiin teattereissa pääasiassa Etelä-Pohjanmaalla — tosin myös Helsingissä, Tampereella ja Oulussa — joten nyt ne pääsevät valtakunnalliseen levitykseen.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.