Lehtimäellä kilpaillaan pyöräsuunnistuksen suomenmestaruuksista

RASTIKETUT järjestävät pyöräsuunnistuksen SM-keskimatkan ja SM-viestin Alajärven Lehtimäen Valkealammen vauhdikkaassa kangasmaastossa lauantaina ja sunnuntaina 13.–14.8.

Kyseessä on samalla maailmancupin ja alle 23-vutiaiden MM-kilpailun näyttökilpailu, mikä takaa sen, että on mukana lajin parhaimmisto. Kisaan osallistuu noin 250 suunnistajaa.

Mainos

Kilpailukeskuksena toimii Valkealammen hiihtostadion (Valkealammentie 194). Keskimatkan ensimmäinen lähtö on lauantaina kello 11. Viestin yhteislähdöt tapahtuvat sunnuntaina kahdessa erässä: kello 10 starttaavat sarjat H21, D21, H20, D20, H17, D17 ja kello 12 muut sarjat. Viesteissä on mukana noin 90 kahden hengen joukkuetta. 

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.