Anni Kujala jatkaa Vedossa

Kuva: Veto
Kuva: Veto
Kuva: Veto
Kuva: Veto

NAISTEN Korisliigakauteen valmistautuva Vimpelin Veto on tehnyt sopimuksen Anni Kujalan, 29, kanssa. Vedon oma kasvatti aloittaa syksyllä jo 10. kautensa pääsarjatasolla. 1.–2. paikalla viihtyvä Kujala pelasi uransa tähän saakka tehokkaimman kauden pussittamalla viime kaudella 12 pistettä ottelua kohden. Levypalloja kertyi 2,9 ja syöttöjä 2,9/ottelu. Runkosarjassa kolmen pisteen heitot upposivat 41 prosentin tarkkuudella.

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
X (Twitter)
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA